Danny Blue

Interaktív Mentalista Show

1 óra – szünet nélkül

Előadások

november 11.

19:00

Merüljünk el együtt a misztikumok világában 22.11.11-én Magyarország legismertebb mentalistájával!

Danny Blue műsoraiban minden a gondolatokról, a gondolkodásról szól, hiszen nemcsak gondolatot olvas, hanem gondolatot ébreszt, elgondolkodtat és ámulatba ejt. Itt a remek alkalom, hogy egy különleges dátum alkalmával saját bőrünkön tapasztalhassuk meg a hollywood-i sztárokat is elkápráztató előadóművész tehetségét, aki mesterien használva az emberi elme képességeit világszerte emberek millióit ejti ámulatba.

Az interaktív előadás lehetőséget teremt mindannyiunk számára, hogy ne csak a képernyőn keresztül szemléljük a megmagyarázhatatlant, hanem átélhessük a belváros legkényelmesebb színházi székeiben ülve, hiszen vannak az életben dolgok, amiket egyszer mindenképp érdemes megélni. 22.11.11. pedig jobb alkalmat nem is kínálhat erre!

Danny egyébként fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel minden generáció gondolatait megmozgatta. Saját televízióműsorának immár a Viasat3, Story4 és a TV2 is helyet adott, ahol – Berki Krisztiántól Vágó Istvánig – Magyarország legtöbb hírességét már megdöbbentette.