Formabontó előadásokkal készül tavasszal a megújult RaM Színház

Változatos programokkal, egyedülálló produkciókkal és újszerű vizuális látványvilággal készül 2022 tavaszára a RaM Színház by Freelusion.

A nagysikerű novemberi premier után tavasszal ismételten látható lesz a legendás Queen zenéjére megálmodott Látomások című 3D látványvetítéssel kombinált tánc show, mely Magyarországon egyedülálló vizuális látványvilággal és technikai megoldásokkal igazi színfolt a színház szerelmesei számára.

A RaM Színház ad otthont a VARIDANCE budapesti előadásainak. Így érkezik a fővárosba a már nagy népszerűségnek örvendő János Vitéz, a Kármen, a Magyar TáncRAPszódia és a Terminál.

A filmek fanatikusainak kedvezve március 12-én az Oscar-Classics keretében megelevenednek az Oscar-díjas filmzenék a Duna Szimfonikus Zenekar előadásban. A fülbemászó dallamok mellett különleges filmrészletek kerülnek levetítésre.

Április 23-án érkezik a RaM Színház színpadára Tallós Rita rendezésében és Király Linda főszereplésében az Anyatigrisek, amely az anyagág mindennapi kérdéseit és az ezekre adott válaszokat tárja a nézők elé. Ezt követően ősbemutatóra is sor kerül, hiszen Tallós Rita új előadása, az Öreglányok premierje a RaM Színházban kerül megrendezésre.

Az intézmény tavasszal további izgalmas koncertekkel, színházi előadásokkal és programokkal várja a közönséget! Érkezik Takács Nikolas, Kamás Iván, Tóth Andi, Friderika, jön a Zenegyűlölő 1.0, valamint megtekinthető lesz a Gordiusz, a Klasszikusok újratöltve és még sok más.